Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Β-Φάση 3η Αγωνιστική - ΠΗΓΑΣΟΣ - ΑΤΡΕΑΣ 57-49

Για 3η συνεχόμενη αγωνιστική ο Ατρέας δεν κατάφερε να φύγει από το γήπεδο με το ροζ φύλλο αγώνα.
Αυτή την φορά έχασε μέσα στο Αστρος από τον Πήγασο με σκορ 57-49.

Για 3ο συνεχόμενο παιχνίδι η επίθεση του Ατρέα κινήθηκε σε πολύ μέτρια επίπεδα, με πολύ αργή ανάπτυξη, καθόλου κινητικότητα, και μεγάλη αστοχία, και δεν μπόρεσε δείξει τα στοιχεία του ενθουσιασμού, της συνεργασίας, του αλτρουϊσμού και της κοινής λογικής, που μας είχε συνηθίσει η ομάδα σε παλιότερα παιχνίδια.

Σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού η διαφορά παρέμενε μικρή 1-2 καλάθια κυρίως λόγω της σταθερά καλής άμυνας του Ατρέα, αλλά και της  ευστοχίας στα σουτ και τις βολές από τον Πήγασο.

Μόνο η καλή άμυνα όμως δεν μπορεί να σώσει την κατάσταση γιατί όσο καλή και να είναι (δεχθήκαμε κάτω από 25 πόντους στο πρώτο ημίχρονο τα τελευταία 2 παιχνίδια) σίγουρα θα δεχθούμε κάποια καλάθια, γι' αυτό άν δεν βοηθήσει και η επίθεση είναι πολύ δύσκολο να πάρεις την νίκη.

Υπάρχει βέβαια η δικαιολογία των χαμένων προπονήσεων λόγω των ιώσεων που ταλαιπώρησαν και ντεφορμάρισαν τους παίχτες, οπότε αναμένουμε στην συνέχεια καλύτερες εμφανίσεις, μια και οι προπονήσεις αρχίζουν να γίνονται και πάλι δυνατές, να δούμε και πάλι την ομάδα να ανεβάζει στροφές και να αποδίδει το γνωστό καλό μπάσκετ που έπαιζε και στην πρώτη φάση.

Το να διαλέξεις διακριθέντες σε ένα παιχνίδι που χάνει η ομάδα δεν ξέρω κατά πόσο είναι δόκιμο αλλά σίγουρα πρέπει να επαινέσουμε την προσπάθεια όλων των παικτών στην άμυνα και να τους θεωρήσουμε όλους διακριθέντες σ' αυτό τον τομέα. Στην επίθεση μπορούμε να πούμε ότι ήταν πολύ καλός ο Σέργιος ο Μαυρόγιαννης και είχαν καλές αλλά και άτυχες στιγμές ο Παναγιώτης ο Παπασωτηρίου, ο Ούγκο ο Χρόνης και ο Μπάμπης ο Δρόσος.

Εδώ θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι ένα ακόμα πρόβλημα για την συνέχεια του πρωταθλήματος για την ομάδα θα είναι η απουσία Ούγκο του Χρόνη, που από την Δευτέρα έφυγε για την Γαλλία όπου θα και θα μείνει πλεόν μόνιμα.
Επειδή γνωρίζουμε ότι αυτές οι αποφάσεις για ένα νέο ταλαντούχο και έξυπνο άνθρωπο, όπως ο Ούγκο, είναι αποφάσεις που καθορίζουν την εξέλιξη της ζωής του,  εκ μέρους όλων των φιλάθλων, παιχτών και παραγόντων της ομάδας, του ευχόμαστε να βρεί τον δρόμο του και να έχει μια επιτυχημένη σταδιοδρομία.

Από την ομάδα του Αστρους, που παρουσιάστηκε και αυτή με ελλείψεις λόγω ασθενειών και τραυματισμών ξεχώρισε ο Αντωνάκης κυρίως λόγω των 2 τελευταίων φάσεων του αγώνα που έκριναν και το τελικό αποτέλεσμα, καθώς επίσης και ο Κοψαύτης ο οποίος επίσης πέτυχε καθοριστικά τρίποντα στο δεύτερο ημίχρονο.

ΠΗΓΑΣΟΣ ΑΟ ΘΥΡΕΑΣ (Τσουκάτος) Μπακάλης 4, Παναγιωτόπουλος, Μητροφάνης, Γραματικάκης 4, Λαλλογιάνης 9(1), Αντωνάκης 15, Τετώρος 8(1), Καμπύλης 4, Βλαχάκης 2, Κοψαύτης 11(2), Μπάρλας, Μπάρλας,

ΑΤΡΕΑΣ (Παπαμιχαήλ,Σπηλιόπουλος) Γαμβρουλάς, Μητροβγένης 2, Δρόσος 5(1), ΧρόνηςΜ, Νάκης 5, Κατσώνας, Παπασωτηρίου 10(1), Μαστοράκης, Μπούκουρας, Σαρανταυγάς 4, ΧρόνηςΟ 7(1), Μαυρόγιαννης 15.

2 σχόλια: