Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

Β' Φάση 2η Αγωνιστική - ΕΡΜΙΟΝΗ - ΑΤΡΕΑΣ 72-45

Το Σάββατο η ομάδα του Ατρέα μετέβη στην Ερμιόνη και έπαιξε με την τοπική ομάδα για την δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ένας αγώνας που έληξε με τελικό σκορ 72-45 υπέρ της ομάδας  της Ερμιόνης.

Η ομάδα μας παρουσιάστηκε και σε αυτό το παιχνίδι πολύ νευρική στην επίθεση και έχασε
πολλά εύκολα καλάθια σε φάσεις που δεν έπρεπε. Φαίνεται ότι οι παίχτες δεν έχουν βρεί ακόμα τα πατήματά τους και δεν μπορούν να τελειώσουν εύκολα τις φάσεις (ακόμα ταλαιπωρούνται με ιώσεις και τραυματισμούς)

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα έπαιξε  καταπληκτική άμυνα επάνω στα ατού της ομάδας της Ερμιόνης με αποτέλεσμα να δεχθεί μόνο 24 πόντους σε όλο το πρώτο ημίχρονο, και μάλιστα χωρίς την συμμετοχή του καλύτερου αμυντικού της του Μανώλη του Νάκη που δεν έπαιξε καθόλου λόγω γρίπης,  αλλά στην επίθεση οι 14 πόντοι που πέτυχε μάλλον πρέπει να είναι ένα καινούργιο αρνητικό ρεκόρ.

Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι άνοιξε, αλλά οι κακές επιλογές  στην επίθεση και μερικές απροσεξίες στην άμυνα έφεραν το τελικό αποτέλεσμα 72-45 που κρίνεται γενικά δίκαιο.

Για την ομάδα του Ατρέα διακρίθηκαν οι Παπασωτηρίου, Μητροβγένης και Μαυρόγιαννης αλλά όλοι οι παίχτες προσπάθησαν όσο μπορούσαν
.

Για την ομάδα της Ερμιόνης διακρίθηκαν  ο Μαναριώτης, ο Γκολέμης και ο Κοντογιάννης που κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο απέδειξαν την ευχέρια που έχουν στο σκοράρισμα.

Παρ' όλο που η ομάδα έχασε, το κλίμα της ομάδας μετά το τέλος του παιχνιδιού ήταν πολύ καλό, και το κλίμα έγινε καλύτερο αργότερα σε ταβέρνα της περιοχής Ηλιοκάστρου όπου οι παίχτες και τα μέλη της διοίκησης δοκίμασαν το τοπικό αρνάκι της σούβλας.

ΕΡΜΙΟΝΗ  (Σκορδής) : Δαγρές 2, Δαγκλής, Ζαννός, Μαναριώτης 26(5), Γκολέμης14(1), Μαγδαληνός 2, Δεβελέκος 6, Γανώσης 2, Μήτσου, Κοντογιάννης 18, Κοτσοβός, Παλυβός 2.

ΑΤΡΕΑΣ (Παπαμιχαήλ, Σπηλιόπουλος) Γαμβρουλάς, Μητροβγένης 11, Δρόσος 2, ΧρόνηςΜ, Νάκης, Κατσώνας, Παπασωτηρίου15(1), Μαστοράκης, Μπούκουρας, Σαρανταυγάς2, ΧρονηςΟ 4, Μαυρόγιαννης 11

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου