Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Β' ΦΑΣΗ - ΑΤΡΕΑΣ - ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ 36-47

Μια ακόμα ήττα επιφύλαξε η 4η αγωνιστική της Β' φάσης του πρωταθλήματος για την ομάδα του Ατρέα. Αυτή την φορά ηττήθηκε εντός έδρας από την ομάδα του Ξυλοκάστρου με τελικό σκορ 36-47.

Το σκορ μιλά από μόνο του για τη επίθεση της ομάδας. Οι 36 πόντοι που πέτυχε σε όλο τον αγώνα ίσως να ήταν σκορ δεκαλέπτου σε προηγούμενα παιχνίδια και σίγουρα είναι χαμηλότερο από το σκορ του ημιχρόνου στα περισσότερα.

Κάτι πρέπει να γίνει με την επίθεση της ομάδας. Η δικαιολογία ότι η ομάδα έχει αποδυναμωθεί από παίχτες, αφού στο συγκεκριμμένο παιχνίδι δεν έπαιζαν οι Κατσώνας, Χρόνης Ούγκο και Παπασωτηρίου δεν μπορεί να δικαιολογήσει την τόσο κακή επιθετική μέρα που βρέθηκε η ομάδα.

Το επόμενο παιχνίδι είναι το ερχόμενο Σάββατο στην Ερμιόνη εναντίον της ομάδας της Μπουμπουλίνας και η ομάδα αναμένεται να παίξει και πάλι με ελλείψεις αφού αυτή την φορά στους απόντες θα προστεθεί και ο αρχηγός της ομάδας, ο  Γιώργος ο Σαρανταυγάς, που έπαθε έναν ελαφρύ τραυματισμό στο γόνατο και για λόγους προφύλαξης δεν θα αγωνιστεί.
Ευτυχώς γύρισε από το Λονδίνο που είχε μεταβεί την προηγούμενη εβδομάδα, για να παρουσιάσει ένα project ως αρχιτέκτονας ο Παναγιώτης ο Παπασωτηρίου.

Όλοι οι φίλαθλοι που έχουμε δει τη ομάδα στα προηγούμενα παιχνίδια απορούμε με αυτές τις εμφανίσεις και πιστεύουμε ότι θα ξεπεραστεί γρήγορα αυτή η αγωνιστική κάμψη, και η ομάδα και πάλι θα δείξει τον παλιό καλό εαυτό της που την οδήγησε στην Β' φάση του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Ξυλοκάστρου που αγωνίστηκε με νέα παιδιά, έδειξε ότι αν και φέτος δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει κάτι καλύτερο σίγουρα η πίστη στα νέα παιδιά θα την οδηγήσει σε ψηλότερα σκαλοπάτια στο μέλλον.

ΑΤΡΕΑΣ (Παπαμιχαήλ, Σπηλιόπουλος) : Μητροβγένης 8(1), Δρόσος 8(2), ΧρόνηςΜ 1, Νάκης,  Μαστοράκης 2, Μπούκουρας, Σαρανταυγάς 8, Μαυρόγιαννης 9.

ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ (Γκόλιας) : Ρήγας 2, Μάρκελλος 3, Ζαρρής, Αδρακτάς 2, Ανδρικόπουλος 3, Κουτρούλης 6(2), Φατούρος 6, Σκούρας 7, Γκόλιας 9, Πετούσης 3(1), Γιασεράνης, Πάγκαλος 6.


1 σχόλιο:

  1. Ρε φίλε έχεις δίκιο δεν μπορώ να καταλάβω πως αυτή η ομάδα που είδα προχθές μας κέρδισε στο πρωτάθλημα στον 1ο γύρο. Δέν έχει καμμία σχέση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή