Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Β' Φάση 6η Αγωνιστική - Απόλλων Αρχαίας Κορίνθου - Ατρέας 70-59

Την ήττα γνώρισε η ομάδα του Ατρέα για την 6η αγωνιστική της Β' φάσης από την ομάδα της Αρχαίας Κορίνθου με τελικό σκόρ 70-59.

Παρ' όλη την ήττα όμως ο  Ατρέας πραγματοποίησε μια πολύ καλή εμφάνιση αλλά η αστοχία στα σουτ και στις ελεύθερες βολές τον εμπόδισαν στο να φύγει από το γήπεδο της Κορίνθου με το ροζ φύλλο αγώνα.

Παρά το ότι η ομάδα κατέβηκε  στο γήπεδο με μόλις 6 υγιείς παίχτες λόγω τραυματισμών που βασανίζουν αυτή την περίοδο την ομάδα όλοι οι παίχτες που αγωνίστηκαν έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό.

Για τον  Ατρέα έκαναν φοβερή εμφάνιση σε άμυνα και επίθεση ο Μανώλης ο Νάκης και ο Μπάμπης ο Δρόσος, ο Γιάννης ο Μητροβγέννης καθοδηγούσε μαεστρικά την ομάδα, ο  Σέργιος ο Μαυρόγιαννης ήταν ο κυρίαρχος της ρακέτας για άλλη μια φορά, και οι Παναγιώτης Παπασωτηρίου και Στάθης Μαστοράκης αν και ο δεύτερος δεν έπαιξε όσο θα έπρεπε, δημιουργούσαν συνεχώς προβλήματα στην αντίπαλη άμυνα.


Για την ομάδα του Απόλλωνα  που βρήκε αρκετούς πόντους και από παίχτες που δεν το συνηθίζει ξεχώρισαν οι Μράβος, Χρήστου Α και  Τριαντάφυλλος.

Τα δεκάλεπτα  13-13,23-15,14-13,20-18.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΧ. ΚΟΡΙΝΘΟΥ (Παπαπαναγιώτου): Ψυχογιός, Μπράβος 16(2), Τερζής 5, Χρήστου Σ5(1), Χρήστου Α 13(2), Τσεκούρας 6 , Χαβδουλάς Μ 4 , Τριαντάφυλλος 12(1), Γκιουμές 4, Χαβδουλάς Ι, Καραβέλας 4.

ΑΤΡΕΑΣ (Παπαμιχαήλ, Σπηλιόπουλος) : Μητροβγένης 8(1), Δρόσος 6, Χρόνης Μ, Νάκης 8, Παπασωτηρίου 13, Μαστοράκης, Μπούκουρας, Σαρανταυγάς, Μαυρόγιαννης 24.




2 σχόλια: