Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Β' Φάση 5η Αγωνιστική - ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ - ΑΤΡΕΑΣ 43-87


Για την 5η αγωνιστική της Β' φάσης η ομάδα του Ατρέα νίκησε την Μπουμπουλίνα Σπετσών εκτός έδρας με τελικό σκορ 43-87.

Επιτέλους έσπασε το ρόδι.
Μετά από 4 αγωνιστικές με κακές εμφανίσεις η ομάδα έκανε μια εμφάνιση αντάξια του ταλέντου των παιχτών της και πήρε πολύ εύκολα την νίκη.

Η ομάδα έπαιξε καταπληκτικό μπάσκετ και στην επίθεση και στην άμυνα και δημιούργησε φάσεις που ενθουσίασαν τους λίγους ομολογουμένως φιλάθλους που βρέθηκαν στην κερκίδα του γήπεδου της Ερμιόνης.

Από τον Ατρέα όλοι οι παίχτες που αγωνίστηκαν μπορούμε να πούμε ότι είναι διακριθέντες.
Ο Παναγιώτης ο Παπασωτηρίου που έκανε ότι ήθελε τους αντιπάλους του δημιουργώντας μνήμες στους παλιότερους από τον Παναγιώτη σε νεαρή ηλικία.
Ο Γιάννης ο Μητροβγένης που  μαεστρικά καθοδηγούσε την ομάδα από την θέση του playmaker αλλά και εκτελούσε όποτε χρειαζόταν.
Ο Μπάμπης ο Δρόσος και ο Μανώλης ο Νάκης που πήραν πολλές ταυτότητες στην άμυνα αλλά και εντυπωσίασαν με τις ενέργειές τους στην επίθεση.
Ο Σέργιος ο Μαυρόγιαννης που ήταν ο άρχοντας της ρακέτας πετυχαίνοντας εντυπωσιακά καρφώματα και ενθουσιάζοντας το κοινό. 
Ο Στάθης ο Μαστοράκης που έπαιζε ως έφηβος και έδωσε πολλές μάχες  απέναντι στον  Πουλή της Μπουμπουλίνας (ο παλιός παίχτης του Κρανιδίου), άν και κάποιοι έκαναν σχόλια για την ηλικία του από τον πάγκο της ομάδας.
Ο Γαληνός ο Μπούκουρας που πέτυχε και το τελευταίο καλάθι του αγώνα με τρίποντο, και που με το συνεχές πιεστικό του τρέξιμο δημιουργούσε συνεχώς προβλήματα στους αντίπαλους περιφερειακούς μη επιτρέποντας τους να κάνουν παιχνίδι.


Μοναδικό μελανό σημείο του αγώνα ήταν ο τραυματισμός του Ματέο του Χρόνη, ο οποίος υπέστη κάταγμα κλείδας, σε ένα δυνατό, αλλά όχι σκόπιμα, σκρην που δέχτηκε από παίχτη της Μπουμπουλίνας, και θα μείνει για τουλάχιστον 20 ημέρες εκτός.

Η Μπουμπουλίνα προσπάθησε αλλά δεν μπορούσε να ακολουθήσει τον ρυθμό της ομάδας μας, όμως γενικώς είχε μια αξιοπρεπή παρουσία.

ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ ( Λαζάρου) : Μπρατόπουλος, Πάνου 3(1), Χιώτης 3(1), Μουράτης 6, Σούλιας 6, ΔουφεξήςΙ, ΔουφεξήςΓ 9, Πουλής 6, Κοχείλας 4, Πολύδωρας, Κλείσας, Βαρδάκης 6.

ΑΤΡΕΑΣ (Παπαμιχαήλ, Σπηλιόπουλος) : Μητροβγένης 15, Δρόσος 8, ΧρόνηςΜ, Νάκης 11,Παπασωτηρίου 27(2), Μαστοράκης 3(1), Μπούκουρας 3(1), Σαρανταυγάς, , Μαυρόγιαννης 20.







4 σχόλια: