Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

Β΄ Φάση 1η Αγωνιστική - ΑΤΡΕΑΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΧ. ΚΟΡΙΝΘΟΥ 71-79

Επανερχόμαστε στο σχολιασμό των αποτελεσμάτων της ομάδας για να σταματήσουν κάποιοι φίλοι μπλόγκερς να διαδίδουν ανυπόστατες φήμες.

Το Σάββατο 22/1/2011 στην πρεμιέρα της Β' Φάσης του πρωταθλήματος έγινε ο αγώνας μεταξύ του Ατρέα και του Απόλλωνα Αρχαίας Κορίνθου.  Ενας αγώνας που χρειάστηκε παράταση για να βγεί ο νικητής αφού το κανονικό παιχνίδι έληξε με σκορ 71-71. Το τελικό σκορ ήταν 71-79 πράγμα που σημαίνει ότι η ομάδα του Ατρέα δεν σκόραρε ούτε πόντο στην πεντάλεπτη παράταση.

Βέβαια όπως και κάποιος φίλος του μπλόγκ σχολίασε στην ουσία η ομάδα του Ατρέα "έδωσε" το παιχνίδι αφού προηγήθηκε αρκετές φορές με διαφορές 6-8 πόντων αλλά έχοντας αρκετά νεκρά διαστήματα στην επίθεση δεν κατάφερε ποτέ να ξεφύγει και μοιραία το παιχνίδι κρίθηκε στα τελευταία λεπτά.

Φαίνεται ότι η αποχή από την προπόνηση, λόγω τραυματισμού βασικών παικτών όπως του Χρήστου του Κατσώνα (κάταγμα κλείδας) και του Γιώργου του Σαρανταυγά (θλαστικό τραύμα στην γάμπα), αλλά και λόγω της γρίπης που ταλαιπωρεί για αρκετό καιρό τους παίχτες της ομάδας (ΧρόνηΜ, ΧρόνηΟ, Δρόσο, Παπασωτηρίου, Μπούκουρα, Μητροβγένη) που δεν επέτρεψε τις τελευταίες εβδομάδες να πραγματοποιηθούν σωστές προπονήσεις επηρέασε πολύ την απόδοση των παιχτών μας.

Παρ' όλα αυτά η ομάδα έπαιξε πολύ ωραίο μπάσκετ κατά διαστήματα αλλά  ήταν απογοητευτική στο τελείωμα των φάσεων καθώς επίσης και στην εκτέλεση των ελεύθερων βολών στις οποίες πρέπει να έκανε αρνητικό ρεκόρ.

Η ένθερμη  υποστήριξη και ο αρχικός ενθουσιασμός, μετατράπηκε σε γλυκιά πίκρα στα χείλη των φιλάθλων του Ατρέα που παρακολούθησαν το παιχνίδι, αφού δεν κατάφεραμε να πάρουμε την νίκη και τους 2 βαθμούς.

Όλοι οι παίχτες του Ατρέα προσπάθησαν, αν και ορισμένοι είχαν μερικές πολύ άτυχες στιγμές, με καλύτερους τους Μαυρόγιαννη, Μητροβγένη και Παπασωτηρίου.


 Η ομάδα του Απόλλωνα παρουσιάστηκε με έλλειψη παικτών αφού και αυτοί ταλαιπωρούνταν από αρρώστιες (γαστρεντερίτιδα) όπως δήλωσε ο προπονητής της ομάδας, αλλά κατάφερε να πάρει τελικά το αποτέλεσμα που ήθελε, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος για καμία ομάδα.

ΑΤΡΕΑΣ (Παπαμιχαήλ, Σπηλιόπουλος) : Γαμβρουλάς, Μητροβγένης 17(1), Δρόσος 2, ΧρόνηςΜ, Νάκης 4, Κατσώνας, Παπασωτηρίου 11, Μαστοράκης, Μπούκουρας, Σαρανταυγάς 3, ΧρόνηςΟ 7, Μαυρόγιαννης 27(2)


ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΧ.ΚΟΡΙΝΘΟΥ (Παπαπαναγιώτου, Μεταξάς): Ψυχογιός 5, Μπράβος 24(3), Τερζής 17, Τριαντάφυλλος 6, Χρήστου 11(1), Τσεκούρας 12, , , , Χαβδουλάς,, Ζησίδης 4.

1 σχόλιο: