Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2009

Ατρέας - Πήγασος Αστρους - Σχόλια

Η αλλαγή προγράμματος φαίνεται να επηρρέασε την ομάδα, η οποία κατέβηκε με ελλείψεις σε ένα από τα δυσκολότερα παιχνίδια που είχε για την φετινή χρονιά.
Ελλειψαν οι  Μανώλης Νάκης και Χρήστος Κατσώνας που ήταν τραυματίες, ο Γιώργος Σαρανταυγάς που δεν μπόρεσε να πάρει άδεια από το στρατό για την Κυριακή και ο Γιάννης ο Μητροβγένης ο οποίος είχε επαγγελματικές υποχρεώσεις τις οποίες δεν μπορούσε να αναβάλλει την τελευταία στιγμή.
Εκτός αυτών ο "ψηλός" Βασίλης Κατσαρός έπαιξε με αντιπυρετικά όπως δήλωσε αργότερα αφού πρίν το παιχνίδι είχε ανεβάσει υψηλό πυρετό.

Στο παιχνίδι τώρα.

Η ομάδα μπήκε μουδιασμένα και έδειχνε να "ψάχνεται" στο γήπεδο με αποτέλεσμα να κάνει πολλά λάθη ιδιαίτερα στην  άμυνα όπου έμεναν συνεχώς κάποιοι παίχτες να σουτάρουν ξεμαρκάριστοι, αλλά και στην επίθεση, όπου δεν υπήρχε κυκλοφορία της μπάλας ούτε τα γνωστά κοψίματα και η κίνηση των παιχτών που χαρακτηρίζουν  την ομάδα.

Τα λάθη αυτά επέτρεψαν στο Αστρος να πάρει μια διαφορά (5-19 στο πρώτο δεκάλεπτο) και να ξεφύγει στο σκορ.
Στην συνέχεια όμως η άμυνα του Ατρέα έσφιξε, και έγινε ποιό προσεκτική κλείνοντας τους διαδρόμους στις διεισδύσεις και μην αφήνοντας ξεμαρκάριστα σουτ, με αποτέλεσμα το Αστρος να μην μπορεί να βρεί τον δρόμο προς το καλάθι..

Στην επίθεση όμως τα πράγματα δεν πήγαιναν το ίδιο καλά. Υπήρχε ασυνεννοησία μεταξύ των παιχτών πράγμα που έκανε πολύ δύσκολες τις συνεργασίες, γι' αυτό και άν και πλησιάσαμε κάποια στιγμή στο σκόρ στους 6 πόντους, δεν καταφέραμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω και να περάσουμε μπροστά.
Γενικά η ομάδα  εκτός από το πρώτο δεκάλεπτο, τα πήγε πολύ καλά στην άμυνα όπου όλοι οι παίχτες που αγωνίστηκαν έδειξαν και ψυχή αλλά και θέληση.
Στην επίθεση όμως διασώθηκαν μόνο, ο Σέργιος ο Μαυρόγιαννης, και ο  Στάθης ο Μαστοράκης με κάποιες προσωπικές τους ενέργειες, αλλά και ο Μπάμπης ο Δρόσσος που ανέβηκε προς το τέλος του παιχνιδιού, .

Το τελικό σκορ άν και μας αφήνει μια πικρία και μια γεύση ανικανοποίητου  ήταν τελικά δίκαιο.

1 σχόλιο:

  1. Σε άλλον ένα αγώνα η ομάδα του ΑΤΡΕΑ έδειξε τις αμυντικές της αρέτες αλλά και την αδυναμία της να ολοκληρώνει τις επιθέσεις της.
    Έτσι το οργανωμένο παιχνίδι της δεν συνδυάζεται πάντα με το επιθυμητό αποτέλεσμα.
    'Οπως όλα δείχνουν, καθώς απομένει μία αγωνιστική για το τέλος του πρωταθλήματος, η ομάδα των Μυκηνών θα πρέπει να περιμένει την επόμενη αγωνιστική περίοδο για να πραγματοποιήσει τον στόχο της ανόδου στην Α΄ Κατηγορία.
    Με την εμπειρία της δουλειάς των 3 τελευταίων χρόνων έγινε φανερό πως η προσπάθεια παικτών, προπονητή και παραγόντων στο γήπεδο πρέπει να συνοδευτεί και με την βελτίωση της οργάνωσης, του σχεδιασμού και των ¨Δημοσίων Σχέσεων¨ του τμήματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή