Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2009

ΑΤΡΕΑΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΤΥΡ/ΚΩΝ - ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Με μεγάλη ευκολία ο Ατρέας καθάρισε το ματς από το πρώτο δεκάλεπτο.

Η ομάδα έδειξε την φανερή βελτίωσή της σε σχέση με το παιχνίδι του 1ου γύρου καθώς με σαφείς προσανατολισμούς και μεγάλη αυτοπεποίθηση δεν άφησε κανένα περιθώριο στην ομάδα του Τυρού να αντιδράσει.

Ολοι οι παίχτες που έπαιξαν διακρίθηκαν και με την καθοδήγηση των Γιάννη Μητροβγένη (καλύτερος του γηπέδου) και Μπάμπη Δρόσου είχαν την ευκαιρία να πετύχουν ωραία καλάθια και να δημιουργήσουν φάσεις που ενθουσίασαν τους φιλάθλους.
Για άλλη μια φορά ο "δάσκαλος" Στάθης Μαστοράκης έδειξε στους νεώτερους πως μπορεί να παιχτεί το παιχνίδι έχοντας κοινή λογική, ψυχραιμία και χρησιμοποιώντας τα βασικά του μπάσκετ.
Ο Σέργιος Μαυρόγιαννης ο οποίος σε μια άτυχη στιγμή τραυματίσθηκε, ευτυχώς ελαφρά, στο μάτι, με φοβερά τρίποντα αλλά και θεαματικές διεισδύσεις ενθουσίασε το κοινό.
Οι Μανώλης Νάκης και Χρήστος Κατσώνας έδειξαν τις μεγάλες ικανότητες τους στο ανοιχτό γήπεδο πετυχαίνοντας ωραία καλάθια.
Ο Ούγκο ο Χρόνης με σωστές επιλογές και ωραία τελειώματα έδειξε έτοιμος να βοηθήσει στα επόμενα παιχνίδια
Οι Ανδρέας ο Αργυρόπουλος και Γαληνός ο Μπούκουρας ήταν αυτοί που ενθουσίασαν με τις ενέργειες τους τους παίχτες που βρίσκονταν στον πάγκο της ομάδας.

Τέλος στο τελευταίο του παιχνίδι πριν παρουσιαστεί στο στρατό ο αρχηγός της ομάδας Γιώργος Σαρανταυγάς έκανε για μια ακόμα φορά μεγάλη εμφάνιση σε άμυνα και επίθεση.

Για τον Τυρό η ομάδα αρχίζει και τελειώνει με τον Τσουκάτο που  ήταν ως συνήθως η ψυχή της ομάδας και ο ακούραστος εργάτης, τόσο μέσα όσο και έξω από το γήπεδο.


Στη συνέχεια φωτογραφίες από το παιχνίδι ......



Η ΟΜΑΔΑ ΥΠΟΣΤΉΡΙΞΗΣ
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ



ΟΙ ΝΕΟΙ ΚΑΙ Ο "ΠΑΛΙΟΣ"
ΣΕΡΓΙΟΣ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ - ΟΥΓΚΟ ΧΡΟΝΗΣ - ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΡΑΝΤΑΥΓΑΣ





ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΤΕΣ
ΜΠΑΜΠΗΣ ΔΡΟΣΣΟΣ - ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΗΤΡΟΒΓΕΝΗΣ
 

ΟΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ
 ΣΤΑΘΗΣ ΜΑΣΤΟΡΑΚΗΣ - ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ -ΜΑΝΩΛΗΣ ΝΑΚΗΣ
 

 ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ
ΓΑΛΗΝΟΣ ΜΠΟΥΚΟΥΡΑΣ - ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ
 

 Ο "ΑΡΧΗΓΟΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΡΑΝΤΑΥΓΑΣ
ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΡΙΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ
 ΑΝΤΕ ΚΑΛΗ ΘΗΤΕΊΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ


1 σχόλιο: