Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2009

Ατρέας - Διομήδης - Εντυπώσεις από το παιχνίδι

Αρκετοί φίλοι του Ατρέα παρακολούθησαν το παιχνίδι στο γήπεδο του Αργους μεταξύ του Ατρέα και του Διομήδη.

Ο Ατρέας με εντυπωσιακή εμφάνιση και αφού χρησιμοποίησε όλους τους παίχτες νίκησε,  πολύ πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ, με 71-46.

Ολοι οι παίχτες του Ατρέα έκαναν καταπληκτική εμφάνιση και πολλές φάσεις του παιχνιδιού γέμισαν ενθουσιασμό τους θεατές που χειροκροτούσαν και ζητοκραύγαζαν τους παίχτες.

Για άλλη μια φορά ο Σέργιος ο Μαυρόγιαννης υπήρξε ο ηγέτης της ομάδας αλλά με άξιους συμπαραστάτες τους Γιάννη Μητροβγένη, Μπάμπη Δρόσσο, Γιώργο Σαρανταυγά, Βασίλη Κατσαρό, Χρήστο Κατσώνα και Μανώλη Νάκη.
Εκπληκτική εμφάνιση από τον Ανδρέα Αργυρόπουλο που έκανε το καλύτερο παιχνίδι του εφέτος.
Ο αγέραστος Στάθης Μαστοράκης υπήρξε για άλλη μια  φορά ο "δάσκαλος" για παλιούς και νέους παίχτες αφού εκτός της ουσιαστικής και πολύ αποτελεσματικής εμφάνισης, έδειξε ότι το βασικό χαρακτηριστικό του παίκτη "νικητή" είναι η αγωνιστικότητα, η ηρεμία και το καθαρό μυαλό.
Ευχάριστη έκπληξη η συμμετοχή του Ούγκο του Χρόνη που ήταν μεγάλη απώλεια στα προηγούμενα παιχνίδια, και τέλος ο Γαληνός Μπούκουρας που πήρε περισσότερο χρόνο συμμετοχής από άλλα παιχνίδια και δείχνει ότι έχει μπεί πλέον στο κλίμα της ομάδας των "μεγάλων" και είναι σοβαρή υποθήκη για το μέλλον.
Στον πάγκο της ομάδας βρέθηκαν  επίσης και ο Παναγιώτης ο Τριμπόνιας με τον Γιώργο το Νάκη οι οποίοι λόγω τραυματισμού δεν μπορούν να βοηθήσουν αγωνιστικά την ομάδα αλλά βρίσκονται πάντα κοντά στους συμπαίχτες τους και τους βοηθούν ψυχολογικά.

Για τον Διομήδη διακρίθηκαν οι Χατζίκος και Χατζικυριακίδης για τις προσωπικές τους ενέργειες.
Τέλος τον αγώνα παρακολούθησε και ο πρόεδρος της ΕΣΚΑΚ κος Δημήτρης Αγγελόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου