Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2009

Κιβέρι - Ατρέας. Σχόλια για το παιχνίδι.

Ενα ακόμα ροζ φύλλο αγώνα για τον Ατρέα.
Στο κλειστό γήπεδο της Νέας Κίου ο Ατρέας κατάφερε να πάρει μια εύκολη σχετικά νίκη με 45-59.

Με υπομονή, σωστές επιλογές και πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας ο Ατρέας κατάφερε να σπάσει την σφιχτή ζώνη του Κιβερίου και να μπορέσει να πετύχει αρκετά εύκολα καλάθια.

Η άμυνα του Ατρέα ήταν φοβερή, δέχτηκε 7 πόντους στο 2ο δεκάλεπτο και 8 στο 3ο, και ήταν αυτή που έκανε την νίκη να φανή αρκετά εύκολη.

Επαιξαν όλοι οι παίκτες και για άλλη μια φορά είναι δύσκολο να ξεχωρίσεις κάποιους.
 Εκτός από τους γνωστούς στηλοβάτες της άμυνας και επίθεσης Σέργιο Μαυρόγιαννη και Γιάννη Μητροβγένη εντυπωσιακή εμφάνιση έκανε, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο ο Βασίλης ο Κατσαρός.

Ο Στάθης Μαστοράκης με το πάθος και τον δυναμισμό του, οι Νάκης, Κατσώνας, Αργυρόπουλος με το προσεκτικό και ουσιαστικό παιχνίδι τους, ο Μπάμπης ο Δρόσος με το άνετο στυλ στην επίθεση και το μεγάλο πάθος στην άμυνα, ο Ούγκο ο Χρόνης που γίνεται καλύτερος από παιχνίδι σε παιχνίδι και αποδεικνύει ότι ήταν η μεγάλη απώλεια για την ομάδα η απουσία του στα πρώτα παιχνίδια, αλλά και ο μικρός ο Γαληνός Μπούκουρας, που με μια ωραία ασίστ και ένα τρίποντο στην λήξη του παιχνιδιού, ενθουσίασε τους φιλάθλους στην εξέδρα,  έδειξαν ότι η ομάδα  έχει και βάθος, και συνεχώς ανεβαίνει.

Για το Κιβέρι ξεχώρησαν οι Δράτσας, Διαμαντόπουλος και Νταντής που με προσωπικές ενέργειες προσπάθησαν και κράτησαν το σκορ σε χαμηλή διαφορά.

Η διατησία του Σαρήγιαννη ήταν πολύ καλή σε αντίθεση με αυτή του Β.Πετρόπουλου από τον οποίο έχουν παράπονα και οι δύο ομάδες.

Στην κερκίδα του κλειστού γυμναστηρίου της Νέας Κίου, που αποτελεί στολίδι για την περιοχή, βρέθηκαν πολλοί φίλοι του Ατρέα οι οποίοι με τα συνθήματα και τα σχόλια τους έδωσαν ένα ιδιαίτερα χαρούμενο και πανυγυρικό τόνο στην ατμόσφαιρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου