Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2009

Φιλικός Αγώνας, Αργοναύτης - Ατρέας

Φιλικός Αγώνας διεξήχθη χθές 28/10/2009 στο γήπεδο της Νέας Κίου μεταξύ του Αργοναύτη και του Ατρέα.

Ο αγώνας διεξήχθη σε ήρεμο κλίμα και το τελικό σκόρ 57-44 δεν έχει μεγάλη σημασία καθώς οι προπονητές δοκίμασαν διάφορα σχήματα και συστήματα  εν όψιν του πρωταθλήματος.

Για τον Ατρέα, που  παρατάχθηκε με ελλείψεις (δικαιολογημένες), διακρίθηκαν όλοι σχεδόν οι παίχτες που αγωνίστηκαν.

 Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει στην 1η συμμετοχή στην ομάδα του  Κώστα Ζαχαριά ο οποίος για επαγγελματικούς λόγους έλειπε τα τελευταία χρόνια εκτός Αργολίδας αλλά τώρα γύρισε και είναι πάλι κοντά στην ομάδα.
Ο Κώστας, άν και υστερεί λίγο στη φυσική κατάσταση έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει και θα είναι χρήσιμος στην συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ο ελαφρύς τραυματισμός του Μπάμπη του Δρόσου δεν φάνηκε να είναι σοβαρός και ελπίζουμε να τον έχουμε μαζί μας το Σάββατο στο παιχνίδι εναντίον του Διομήδη στο Αργος.
Ο Στάθης Μαστοράκης είδε τον αγώνα από την κερκίδα μαζί με τον γιό του αλλά βοηθούσε συνεχώς παροτρύνοντας και καθοδηγώντας τους παίχτες.

Ο Αργοναύτης Ν. Κίου ομάδα που ανήκει στην Α1 κατηγορία έδειξε ότι  ο προπονητής της Δημήτρης Κουλούκης έχει κάνει πολύ καλή δουλειά και η ομάδα  έχει την δυνατότητα να τα πάει καλά στο επερχόμενο πρωτάθλημα της Α1.
 Μοναδικό μελανό σημείο για τον Αργοναύτη ο ελαφρύς τραυματισμός του Νίκου Παπαμιχαλόπουλου στην αρχή του αγώνα  στον οποίο και ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση.

Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε την ομάδα του Αργοναύτη και ιδιαιτέρως τον Γιώργο Τζάϊδα και τον Δημήτρη Κουλούκη, για την φιλοξενία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου