Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

7η Αγωνιστική - ΑΤΡΕΑΣ - ΕΡΜΙΟΝΗ 49-64

Την ήττα γνώρισε η ομάδα του Ατρέα για την 7η Αγωνιστική της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος απέναντι στην ομάδα της Ερμιόνης αυτή την φορά μέσα στο Αργος με τελικό σκορ 49-64.

Ηττα όμως που συνοδεύτηκε τηρουμένων των αναλογιών με πολύ καλή εμφάνιση πράγμα που φάνηκε και από το ζεστό χειροκρότημα στο τέλος του παιχνιδιού από τον κόσμο που βρέθηκε στο κλειστό του Αργους.

Η ομάδα κατέβηκε στο γήπεδο με αρκετές ελλείψεις (6 παίχτες δηλαδή) αφού εκτός των γνωστών προβλημάτων λόγω τραυματισμών, απόντες ήταν και οι Μητροβγένης και Παπασωτηρίου οι οποίοι για προσωπικούς λόγους είχαν ζητήσει άδεια για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Οι παίχτες δηλαδή έπαιξαν οι περισσότεροι για 40 λεπτά με μόνο κάποια διαστήματα εναλλαγής των Σαρανταυγά - Μαστορκάκη. Όμως όλοι οι παίχτες έπαιξαν πολύ καλά και αγωνίστηκαν με πείσμα απέναντι στην ομάδα που μέχρι τώρα παραμένει αήτητη στο πρωτάθλημα. 

Ο Σέργιος ο Μαυρόγιαννης φοβερός σε άμυνα και επίθεση εκμηδένισε τους αντιπάλους του στην άμυνα και πέτυχε φοβερά προσωπικά καλάθια στη επίθεση.

Ο Γιώργος ο Σαρανταυγάς  παρόλο που προερχόταν από τραυματισμό και αποχή από τις προπονήσεις για 2 εβδομάδες κατάφερε να εντυπωσιάσει με τις ενέργειες και τις σωστές τοποθετήσεις του.

Ο Μπάμπης ο Δρόσος και ο Μανώλης ο Νάκης με φοβερές μεταξύ τους συνεργασίες στην επίθεση, πολλές φορές εξέθεσαν τους αντιπάλους τους αλλά στην άμυνα σίγουρα μέτρησε η κούραση και δέχτηκαν αρκετούς πόντους από τους προσωπικούς τους αντιπάλους.

Ο Γαληνός ο Μπούκουρας δείχνει να έχει κερδίσει δίκαια την εμπιστοσύνη του προπονητή αλλά και των φιλάθλων και των συμπαικτών αφού όλοι  τον παροτρύνουν να παίρνει περισσότερες ενέργειες και να δημιουργεί φάσεις για τον εαυτό του και τους συμπαίκτες του.

 Τέλος ο Στάθης ο Μαστοράκης προσέφερε σημαντική βοήθεια για τα λεπτά που έπαιξε, και παρόλο που η έλλειψη φυσικής κατάστασης δεν τον βοηθά να κάνει πράγματα που έκανε στο παρελθόν πάντα  βρίσκει τρόπους με τη εμπειρία του να βοηθά την ομάδα σε άμυνα και επίθεση.

Για την Ερμιόνη  ξεχώρησαν οι γνωστοί Γκολέμης και Κοντογιάννης ενώ οι υπόλοιποι κινήθηκαν σε πολύ χαμηλά επίπεδα.

Γενικά ήταν ένα παιχνίδι που προσέφερε ωραίο θέαμα και το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο αλλά μας έμεινε το παράπονο για το τί θα γινόταν άν η ομάδα είχε περισσότερους παίχτες.

ΑΤΡΕΑΣ  (Παπαμιχαήλ, Σπηλιόπουλος) : Δρόσος 17(1), Νάκης 6, Μαστοράκης 2, Μπούκουρας 3(1), Σαρανταυγάς 8, Μαυρόγιαννης 13.

ΕΡΜΙΟΝΗ ( Σκορδής) : Σάνης, Μπουρίκας, Ζαννος, Μαναριώτης 2, Γκολέμης 21(1), Μαγδαληνός 5, Δεβελέκος 6, Γανώσης 6, Μήτσου, Κοντογιάννης 24, Κωτσοβός, Δαγκλής

2 σχόλια:

  1. an eixe perissoterous paiktes i omada ontos tha itan kalyteri giati einai poly aksiologi estrw me osous exei k poly aksiporepis. apenanti se omades san tin ermioni kai to ksylokastro dyskola tha eixe tyxi k pali alla sigoura tha parousiazotan akoma pio antagwnistiki. sygxaritiria gia tin poreia fetos, oxi toso gia ta apotelesmata alla gia osa deixate sto gipedo kai gia ti symperifora sas.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πραγματικα εισαστε πολλοι οργανωμενοι και μπραβο σας συνεχιστε την προσπαθεια σας.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή