Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Β' ΦΑΣΗ 8η Αγωνιστική - ΑΤΡΕΑΣ - ΠΗΓΑΣΟΣ 68-51

Νίκη με πολύ καλή απόδοση για την ομάδα του ΑΤΡΕΑ το περασμένο Σάββατο στα πλαίσια της 8ης Αγωνιστικής της Β' φάσης του πρωταθλήματος. Αυτή την φορά  απέναντι στην ομάδα του ΠΗΓΑΣΟΥ Αστρους με τελικό σκορ 68-51.

Η ομάδα αγωνίστηκε και σ' αυτό το παιχνίδι με ελλείψεις αφού εκτός των τραυματιών που βρίσκονταν στο πάγκο της ομάδας, έλλειπε για προσωπικούς του λόγους και ο Στάθης ο Μαστοράκης.

Η έλλειψη παιχτών όμως δεν εμπόδισε την ομάδα να επιβάλλει τον ρυθμό και το παιχνίδι της απ' το  ξεκίνημα κιόλας του αγώνα και να έχει τον προβάδισμα σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού.

Το παιχνίδι ήταν δυνατό με πολλά φάουλ και για τις δύο ομάδες και προσέφερε ωραίο θέαμα στους φιλάθλους που παρακολούθησαν το παιχνίδι από τις κερκίδες του γηπέδου.

Ο Ατρέας παίζοντας ομαδικά στην επίθεση και πολύ δυνατά και με πάθος στην άμυνα κυριάρχησε και στα 4 δεκάλεπτα (18-12,15-12,14-11,21-16) και δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στην ομάδα του Πήγασου.

Ολοι οι παίκτες του Ατρέα είναι άξιοι συγχαρητηρίων  και θεωρούνται διακριθέντες

ο Σέργιος ο Μαυρόγιαννης που ταλαιπώρησε τους αντιπάλους του μέσα και έξω από την ρακέτα αλλά και για μια ακόμα φορά ήταν απροσπέλαστος στην άμυνα,

ο Μπάμπης ο Δρόσος, ο Γιάννης ο Μητροβγένης και ο Παναγιώτης ο Παπασωτηρίου που δημιουργούσαν συνεχώς προβλήματα στην αντίπαλη άμυνα με την κινητικότητα και τις εμπνεύσεις τους στην επίθεση και εξουθένωναν τους αντιπάλους τους με τη συνεχή πίεση στην άμυνα,

ο Μανώλης ο Νάκης, ο Γαληνός ο Μπούκουρας και ο Γιώργος ο Σαρανταυγάς που η ομαδικότητα στην επίθεση  αλλά και η εξυπνάδα και το πάθος τους  στην άμυνα δημιουργούσε φάσεις που ενθουσίαζαν τον πάγκο της ομάδας αλλά και τους φιλάθλους στην κερκίδα.

Τέλος από τον πάγκο της ομάδας οι τραυματίες Χρήστος Κατσώνας και Ματέο Χρόνης αλλά και ο Νίκος ο Ξενάκης, έδειξαν ότι οι ατυχίες φέτος μπορεί να ήταν πολλές και η ομάδα να στερήθηκε την αγωνιστική προσφορά κάποιων παικτών αλλά η ομάδα παραμένει ενωμένη και  με υψηλό ηθικό και οι παίχτες αποτελούν μια παρέα που ευχαριστιέται την προσπάθεια που γίνεται.

Για τον Πήγασο μόνο ο Παρασκευουλάκος. είχε κάποιες καλές στιγμές ενώ οι υπόλοιποι παίχτες δεν μπόρεσαν δείξουν κάτι αξιόλογο.

ΑΤΡΕΑΣ (Παπαμιχαήλ, Σπηλιόπουλος) :Μητροβγένης 16 (1), Δρόσος 14, ΧρόνηςΜ,  Νάκης 2, Κατσώνας, Παπασωτηρίου 12(1), Μπούκουρας 3, Σαρανταυγάς 3, Μαυρόγιαννης 18.

ΠΗΓΑΣΟΣ (Τσουκάτος) : Παπούλιας, Παναγιωτόπουλος 6, Καμπύλης, Γραμματικάκης 7, Παρασκευουλάκος 12, Αντωνάκης 4, Τετώρος 4, Πανταζής, Βλαχάκης 9, Κοψαύτης 2, Λαλογιάννης 4, Κατσής 3(1).

2 σχόλια: