Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

9η Αγωνιστική - ΠΗΓΑΣΟΣ ΑΣΤΡΟΥΣ - ΑΤΡΕΑΣ ΜΥΚΗΝΩΝ 58-60

Μεγάλη νίκη μέσα στο γήπεδο του Αστρους πέτυχε η ομάδα του Ατρέα για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος, εναντίον του τοπικού Πήγασου,  με τελικό σκόρ 58-60.
Η νίκη αυτή βέβαια ήταν κατά κύριο λόγο μια νίκη γοήτρου αφού και οι δύο ομάδες θα περάσουν στην δεύτερη φάση του πρωταθλήματος.

Ο αγώνας είχε έναν δραματικό χαρακτήρα με πολλές διακυμάνσεις στο σκορ και πολλές δυνατές φάσεις και τελικά κρίθηκε στην παράταση για ένα καλάθι.

Τα πολλά φάουλ που σφυρίχθηκαν αρχικά κυρίως εναντίον του Ατρέα και κατόπιν μοιρασμένα και για τις δύο ομάδες, δεν βοήθησαν στο να παιχθεί καλό μπάσκετ και το μόνο που κατάφεραν είναι να εκνευρίσουν τους παίχτες και στο τέλος του αγώνα και οι δύο ομάδες να διαμαρτύρονται για την διαιτησία. Ισως η ΕΣΚΑΚ δεν θα πρέπει να ορίζει μόνο έναν διαιτητή σε τέτοιας ιδιαιτερότητας παιχνίδια.

Παρόλα αυτά η μικρή απόσταση στο σκορ και η εναλλαγή του προβαδίσματος έκανε τον αγώνα ιδιαίτερα ενδιαφέρον για τους αρκετούς φίλους της ομάδας που βρέθηκαν στο γήπεδο του Αστρους.

Για τη ομάδα του Ατρέα όλοι οι παίχτες που αγωνίστηκαν, έπαιξαν με πάθος και σε κανένα σημείο του παιχνιδιού δεν έδειξαν ότι υπάρχει περίπτωση να φύγουν από το γήπεδο χωρίς το ροζ φύλλο αγώνα.

Αδιαμφισβήτητα τεράστια εμφάνιση από τον Παναγιώτη Παπασωτηρίου που με τους 23 πόντους που πέτυχε διέλυσε την αντίπαλη άμυνα.
Όμως ο Σέργιος ο Μαυρόγιαννης που στο τελευταίο δεκάλεπτο και την παράταση έμοιαζε να μην έχει αντίπαλο, ο Γιάννης ο Μητροβγένης με τις μαεστρικές ενέργειες του, ο Ούγκο ο Χρόνης με την ψυχραιμία και το ενέργεια που βγάζει μέσα στο γήπεδο, ο Μανώλης ο Νάκης με το πάθος του, ο Γιώργος ο Σαρανταυγάς, ο Μπάμπης ο Δρόσος και ο Στάθης ο Μαστοράκης και τα υπόλοιπα παιδιά αξίζουν και αυτοί ένα μεγάλο μπράβο για την σπουδαία εμφάνιση.

Για την ομάδα του Αστρους ξεχώρισαν οι Παρασκευουλάκος, Βλαχάκης και Κοψαύτης.

Οι αρκετοί φίλαθλοι που βρέθηκαν στην κερκίδα του γηπέδου σίγουρα αποτελούν την καλύτερη υποθήκη για το μέλλον της ομάδας που όσο περνά ο καιρός αγκαλιάζεται από όλο και περισσότερους φιλάθλους.



Σε νεώτερη δημοσίευση θα ακολουθήσουν στιγμές και φωτογραφίες από το παιχνίδι.


ΠΗΓΑΣΟΣ (Τσουκάτος) Παπούλιας 4, Μπάρλας, Μητροφάνης 1, Γραμματικάκης 8, Παρασκευουλάκος 12(2), ,Τετώρος 4, Πανταζής, Βλαχάκης 8(2) , Κοψαύτης 14(2), Λαλογιάννης 7, ΑντωνάκηςΙ.

ΑΤΡΕΑΣ (Παπαμιχαήλ, Σπηλιόπουλος) Γαμβρουλάς, Μητροβγένης 9, Δρόσος, Κατσώνας, Νάκης 3, ΧρόνηςΜ, Παπασωτηρίου 23(2), Μαστοράκης 1, Μπούκουρας, Σαρανταυγάς 4, ΧρόνηςΟ 7(1), Μαυρόγιαννης (13)

1 σχόλιο:

  1. ο σεργος ο μαυρογιαννης
    ο γιαννης ο μητροβγενης
    ο μανωλης ο νακης
    ο γιωργος ο σαρανταυγας
    ο μπαμπης ο δροσος
    ο σταθης ο μαστορακης
    ο παναγιωτης ο παπασωτηριου
    ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΛΥ ΟΜΙΚΡΟΝ , ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ .
    Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ Ο ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΣΟΥ Ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
    ΟΟΟ MY GOD!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή