Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

8η Αγωνιστική - ΑΤΡΕΑΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΤΥΡΟΥ 80-50

Για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος και ταυτόχρονα 1η αγωνιστική του 2ου γύρου ο ΑΤΡΕΑΣ πέτυχε ακόμα μια νίκη απέναντι στην ομάδα του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΤΥΡΟΥ με τελικό σκορ 80-50.

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι ο ΑΤΡΕΑΣ κατέβηκε με αρκετές ελλείψεις αφού δεν αγωνίστηκαν οι Μαυρόγιαννης και Σαρανταυγάς που ήταν τραυματίες και οι απόντες Κατσώνας και Μαστοράκης οι οποίοι είχαν λάβει άδεια για προσωπικούς τους λόγους.


 Και σε αυτό το παιχνίδι ο ΑΤΡΕΑΣ κατάφερε από την αρχή να επιβάλλει το παιχνίδι του και να πάρει γρήγορα μεγάλη διαφορά, παράλληλα όμως δόθηκε και η ευκαιρία στους παίχτες που δεν έχουν τόσο μεγάλη συμμετοχή να παίξουν αρκετά λεπτά, αφήνοντας μάλιστα άριστες εντυπώσεις.

Ο Παναγιώτης ο Παπασωτηρίου ήταν για άλλη μια φορά ο ηγέτης της ομάδας με άξιους συμπαραστάτες τον Γιάννη τον Μητροβγένη,  τον Μανώλη τον Νάκη και τον Ούγκο τον Χρόνη.

Ο Μπάμπης ο Δρόσσος ήταν η έκπληξη για πολλούς αλλά όχι από ότι φάνηκε για τον προπονητή του, αφού τόν έβαλε να παίξει κεντρικός μέσα στη ρακέτα και να αναπληρώσει το κενό των Μαυρόγιαννη, Σαρανταυγά και Μαστοράκη, πράγμα που και έκανε με μεγάλη επιτυχία αποδεικνύοντας ότι δεν είναι τα σωματικά προσόντα αλλά  η σωστή τεχνική και το μυαλό που κάνουν τους παίχτες να ξεχωρίζουν.

Τέλος ο Γαληνός ο Μπούκουρας, ο Ματέο ο Χρόνης και ο Σπύρος ο Γαμβρουλάς πήραν αρκετό χρόνο συμμετοχής και έδειξαν ότι πλέον αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας και συμμαντική υποθήκη για το μέλλον.

Από την  ομάδα του Τυρού ο Τσουκάτος  προσπάθησε δίνοντας το παράδειγμα στους νεαρούς συμπαίχτες του αλλά ήταν απελπιστικά μόνος.




ΑΤΡΕΑΣ (Παπαμιχαήλ, Σπηλιόπουλος) Γαμβρουλάς 4, Μητροβγένης 14,Δρόσος 11,Κατσώνας,Νάκης, 17, ΧρόνηςΜ, Παπασωτηρίου 20,Μαστοράκης,Μπούκουρας ,Σαρρανταυγάς, ΧρόνηςΟ14,Μαυρόγιαννης

ΑΠΟΛΛΩΝ ΤΥΡΟΥ (Τσουκάτος) Πολίτης,Μενής 4, ΤσουκάτοςΔ 18, Τουρλέντος 2, Κρητικός, 3, Μενής 3, Ευσταθίου, Πανάγος, Λυσικάτος 10, Λαγοδόντης 10, Μάρκος, ΤσουκάτοςΜ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου