Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

12η Αγωνιστική - ΕΡΜΗΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ - ΑΤΡΕΑΣ 48-81

Μετά από 2 αγωνιστικές σε απραξία, λόγω του ρεπώ και την αποχώρηση από το πρωτάθλημα της ομάδας των ΔΑΝΑΩΝ ΑΡΓΟΥΣ,  η ομάδα του ΑΤΡΕΑ επανήλθε στα παιχνίδια και πέτυχε μια ακόμα νίκη αυτή τη φορά εναντίον της ομάδας του ΚΙΒΕΡΙΟΥ με τελικό σκόρ 48-81.

Και οι δύο ομάδες κατέβηκαν στο παιχνίδι με αρκετές ελλείψεις πράγμα όμως που δεν δημιούργησε πρόβλημα στην ομάδα του Ατρέα που έπαιξε ένα εξαιρετικό παιχνίδι και αποζημίωσε τους λιγοστούς φιλάθλους που βρέθηκαν στο παγωμένο γήπεδο της Νέας Κίου.

Για την ομάδα του Ατρέα διακρίθηκαν όλοι οι παίχτες και προσέφεραν εξαιρετικό θέαμα.
Ο Ατρέας κυριάρχησε παντού μέσα και έξω από την ρακέτα. Ο Σέργιος ο Μαυρόγιαννης έμοιαζε να μην έχει αντίπαλο και πέτυχε 27 πόντους με φοβερά καρφώματα τάπες αλλά και τρίποντα.
Ο Ούγκο ο Χρόνης με κρύο αίμα εκτελούσε από μακριά αλλά και τρυπούσε την αντίπαλη άμυνα με διεισδύσεις με χαρακτηριστική άνεση.
Ο Γιώργος ο Σαρανταυγάς έμοιαζε έφηβος και η διάθεσή του για παιχνίδι και οι καταπληκτικές του ενέργειες συνέπαιρναν συμπαίχτες και φιλάθλους.
Ο "πυραυλοκίνητος" όπως τον αποκαλούν κάποιοι φίλοι,  Γιάννης Μητροβγένης μοίραζε το παιχνίδι αλλά και χτυπούσε την αντίπαλη άμυνα όπως και όποτε ήθελε.
Ο Μπάμπης ο Δρόσος με άνεση και υπομονή δημιουργούσε φάσεις για τους υπόλοιπους και κατεύθυνε μαεστρικά την ομάδα.
Ο "δάσκαλος" Στάθης Μαστοράκης για άλλη μια φορά έβγαλε το ψωμί του με τον γνωστό του τρόπο και έδωσε μαθήματα αγωνιστικότητας και πάθους για το παιχνίδι.
Οι νεαροί Γαληνός Μπούκουρας, Ματέο Χρόνης και Σπύρος Γαμβρουλάς απέδειξαν την ολοφάνερη βελτίωσή τους και όπως είπε και ένας φίλος θα έπαιζαν βασικοί στην απέναντι ομάδα.




Για την ομάδα του Κιβερίου προσπάθησαν οι Τότσικας, Διαμαντόπουλος αλλά δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι καλύτερο απέναντι στη σαφώς καλύτερη ομάδα του Ατρέα.


Τώρα και πάλι διακοπές μέχρι τον επόμενο αγώνα αφού μεσολαβούν οι γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.




ΕΡΜΗΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ : Καρκαλάτος 3, Μίλης, Τότσικας 7, Διαμαντόπουλος 11, Χασάπης 4, Κρόκος 8, Σαμαρτζής, Χαμηλός 8, Καρκούλης, Μούσχουρας, Καρκαλάτος, Φωτόπουλος 7.

ΑΤΡΕΑΣ ΜΥΚΗΝΩΝ  (Παπαμιχαήλ, Σπηλιόπουλος) : Γαμβρουλάς, Μητροβγένης 10, Δρόσος, ΧρόνηςΜ. Νάκης, Κατσώνας, Παπασωτηρίου, Μαστοράκης 10, Μπούκουρας 2, Σαρανταυγάς 13, ΧρόνηςΟ 19, Μαυρόγιαννης 27.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου