Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

6η Αγωνιστική - ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ - ΑΤΡΕΑΣ 57-94

Ακόμα μια νίκη, και μάλιστα πολύ εύκολη.

Για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος η ομάδα του ΑΤΡΕΑ έκανε ακόμα μία νίκη πραγματοποιώντας ταυτόχρονα και εξαιρετική εμφάνιση, νικώντας στο Αργος τον Διμομήδη με σκόρ 57-94.

Από την αρχή ο Ατρέας έδειξε ότι δεν αστειεύεται και  με πιεστική άμυνα, πολλά κλεψίματα και αιφνιδιασμούς  επικράτησε πλήρως  και το σκορ του 1ου δεκαλέπτου 8-29 μιλά από μόνο του

Η συνέχεια ήταν πάλι παράσταση για ένα ρόλο, ο Ατρέας συνέχιζε να βάζει καλάθια δίνοντας ταυτόχρονα χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίχτες του, και ο Διομήδης μόνο με μεμονωμένες ανοργάνωτες,  ενέργειες των παιχτών του προσπαθούσε να αντιδράσει.

Από τον Ατρέα όλοι οι παίχτες έπαιξαν καλά και μοιράστηκαν πόντους και εντυπωσιακές ενέργειες σε άμυνα και επίθεση.
Ο Σέργιος ο Μαυρόγιαννης ταλαιπώρισε τους αντιπάλους του μέσα και έξω από την ρακέτα χωρίς να έχει αντίπαλο.
Ο Γιάννης ο Μητροβγένης και ο Μανώλης ο Νάκης με τα κλεψίματα και τους αιφνιδιασμούς τους ενθουσίασαν τους φιλάθλους
Ο Μπάμπης ο Δρόσος ο οποίος  έπαιξε, παρόλο που τον ταλαιπωρούσε μία ίωση, και έδειξε ότι το μπάσκετ παίζεται με το μυαλό.
Ο Παναγιώτης ο Παπασωτηρίου για άλλη μια φορά υπήρξε η ψυχή και η εμπειρία της ομάδας.
Ο Στάθης ο Μαστοράκης έδειχνε πολύ νεώτερος και έβγαλε πάλι το ψωμί του με τον γνωστό του τρόπο.
Ο Γιώργος ο Σαρανταυγάς με ενέργειες χορευτή άδειαζε τους αντιπάλους μέσα στην ρακέτα και ενθουσίαζε το κοινό
Ο Χρήστος ο Κατσώνας για άλλη μια φορά έδειξε τα φοβερά αθλητικά του προσόντα και έμοιαζε πυραυλοκίνητος.
Ο Ούγκο ο Χρόνης έδειξε ότι εκτός από το πλούσιο επιθετικό του ταλέντο διαθέτει και ψυχραιμία να οργανώνει επιθέσεις αλλά και έχει και την διάθεση και το πάθος να παίζει άμυνα
Τέλος οι "μικροί" Σπύρος Γαμβρουλάς, Ματέλο Χρόνης και Γαληνός Μπούκουρας έπαιξαν με αυτοπεποίθηση, εκθέτοντας μάλιστα, κάποιες φορές τους αντιπάλους τους.


Από τον Διομήδη ξεχώρισαν για κάποιες ατομικές τους ενέργειες οι Χατζηκυριακίδης, Σπηλιόπουλος και Συρεγγέλας.

 Οι διαιτητές Ολγας και Μαυροθαλασίτη χωρίς να είναι κακοί έκαναν κάποια λάθη που προκάλεσαν γέλια στην κερκίδα και διαμαρτυρίες από τη πλευρά του Ατρέα.


ΑΤΡΕΑΣ (Παπαμιχαήλ, Σπηλιόπουλος) : Γαμβρουλάς, Μητροβγένης 15(1), Δρόσος, ΧρόνηςΜ., Νάκης 14, Κατσώνας 9(1), Παπασωτηρίου 13, Μαστοράκης 5(1), Μπούκουρας 4, Σαρανταυγάς 8, ΧρόνηςΟ 14(1), Μαυρόγιαννης Σ 11.

ΔΙΟΜΗΔΗΣ (Κώρος) : Γιακουμάκης, Σπηλιόπουλος 13(1), Χρυσός 4, Μπούφας 5, Κοκόλης, Χατζίκος 8, Συρεγγέλας 17(1), Τουτούνης 1, Καρακασόγλου, Χατζίκος 2, Λάμπας, Χατζηκυριακίδης 9.

1 σχόλιο: