Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

7η Αγωνιστική - ΑΤΡΕΑΣ - ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 100-30

 Τέλος του πρωτου γύρου και συνέχεια των καλών εμφανίσεων για τον ΑΤΡΕΑ που πέτυχε  άνετη νίκη 100-30 εναντίον του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ.

Το παιχνίδι δεν αντέχει σε κριτική γιατί η διαφορά των δύο ομάδων ήταν μεγάλη  και ο ΑΤΡΕΑΣ φρόντισε να το αποδείξει πολύ νωρίς καθώς με πιεστικές άμυνες δημιούργησε γρήγορα μεγάλη διαφορά και μετά άρχισε το σόου που ενθουσίασε τους φιλάθλους στην κερκίδα.

Οι καταπληκτικές ασσίστ, οι εκπληκτικές προσωπικές ενέργειες, οι ευρηματικές συνεργασίες και τα φοβερά κλεψίματα κατέληγαν σε καλάθια και όμορφο θέαμα.

Αν προσπαθήσουμε να ξεχωρίσουμε κάποιο παίχτη από την ομάδα του Ατρέα θα αδικήσουμε σίγουρα τους υπόλοιπους αλλά η μεγαλειώδης εμφάνιση του Γιώργου του Σαρανταυγά με τους 20 πόντους, τα πολλά ρημπάουντ και τις ωραίες προσωπικές ενέργειες του δίνουν σίγουρα τον τίτλο του MVP. Οταν μάλιστα πέτυχε και το τρίποντο προς το τέλος του παιχνιδιού κάποιοι έλεγαν για ένα στοίχημα που είχε βάλει πριν από μερικά χρόνια.

Εξαιρετική εφάνιση επίσης του Παναγιώτη του Παπασωτηρίου που έκανε μεγάλο παιχνίδι και έδειξε τί σημαίνει αλτρουϊσμός με τις φοβερές ασσίστ του που πολλές φορές όμως έπιαναν απροετοίμαστους τους συμπαίκτες του.

Ο Ούγκο ο Χρόνης, ο Μανώλης ο Νάκης και ο Μπάμπης ο Δρόσος με φοβερά κλεψίματα και καταπληκτικές συνεργασίες καθώς επίσης και ο Χρήστος ο Κατσώνας που παραλίγο σε ένα κάρφωμα στο αιφνιδιασμό, "να πετάξει και να τον χάσουμε", όπως λέει και κάποιος φίλος της στήλης, ενθουσίασαν το κοινό.

Ο Στάθης ο Μαστοράκης,  και ο Γιάννης ο Μητροβγένης έδειξαν ότι δεν είναι μόνο το σκορ που μετρά αλλά δίνει περισσότερο χαρά το να μοιράζεις τη μπάλα και να δημιουργείς ωραίες φάσεις.

Τέλος οι μικροί Γαληνός Μπούκουρας, Σπύρος Γαμβρουλάς και Ματέο Χρόνης πήραν πολλά από τα χειροκροτήματα με τις ενέργειές τους και μάλιστα όταν ο Ματέο πέτυχε το τελευταίο καλάθι και 100στό πόντο της ομάδας, ο πατέρας του ο Γρηγόρης πετάχτηκε στον αέρα και πανηγήρισε γεμάτος περηφάνια και ενθουσιασμό.

Στον αγώνα δεν έπαιξε μόνο ο τραυματίας Σέργιος Μαυρόγιαννης ο οποίος υπέστη ελαφρύ διάστρεμμα στην προπόνηση της περασμένης Τρίτης και εμφανίστηκε στο γήπεδο με τις πατερίτσες αλλά και συνοδευόμενος από ωραία παρουσία.

Για την ομάδα του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ προσπάθησαν οι Σωτηρόπουλος και ΚατσώναςΠ. .
 

ΑΤΡΕΑΣ (Παπαμιχαήλ, Σπηλιόπουλος): Γαμβρουλάς, Μητροβγένης 4, Δρόσος 10, ΧρόνηςΜ 2, Νάκης 15(1),  Κατσώνας 10, Παπασωτηρίου 19(3), Μαστοράκης 5, Μπούκουρας, Σαρανταυγάς 20(1), ΧρόνηςΟ 15(1), Μαυρόγιαννης.

ΣΠΑΡΑΚΟΣ : Γκουτζιούλης 5, Καρκαγκέλης Α, Μπεκιάρης 4, Κολεβέντης, Καρκαγκέλης Χ., Δέδες, Κουμούτσος, Σωτηρόπουλος 9(1), Καρατζούλης 10, ΚατσώναςΠ, Ταρλής 2, Κούσουλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου