Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

ΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΤΥΡΟΥ - ΑΤΡΕΑΣ ΜΥΚΗΝΩΝ 27-77

Η αρχή έγινε.

Στο πρώτο επίσημο παιχνίδι για το πρωτάθλημα ανδρών ο ΑΤΡΕΑΣ νίκησε πολύ εύκολα την ομάδα του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΤΥΡΟΥ με τελικό σκορ 27-77.

Στο νεολουστραριμένο γήπεδο του Αστρους η ομάδα του ΑΤΡΕΑ, έδειξε από νωρίς ότι θα είναι ο πρωταγωνιστής του αγώνα και γρήγορα η διαφορά άρχισε να παίρνει μεγάλες διαστάσεις.

Η συμπαγής άμυνα αλλά και η ευκολία με την οποία η ομάδα έφθανε στο καλάθι ήταν τα κλειδιά της νίκης και αυτό που ικανοποίησε τους φιλάθλους που ακολούθησαν την ομάδα στο Αστρος, και χειροκροτούσαν διαρκώς σε όλη την διάρκεια του αγώνα.

Από τον Ατρέα αγωνίστηκαν όλοι οι παίχτες που είχε στην διάθεσή του ο προπονητής  και μπορούμε να πούμε ότι διακρίθηκαν όλοι.
Ομως οι 24 πόντοι οι πολλές τάπες,τα ρημπάουντ, τα κλεψίματα και τα καρφώματα δίνουν στον Σέργιο Μαυρόγιαννη τον τίτλο του MVP του αγώνα, όμως πολύ κοντά ακολουθούν  και ο Μανώλης ο Νάκης με τον  Παναγιώτη  τον Παπασωτηρίου. 
Ο Χρήστος ο Κατσώνας με το αέρινο στύλ του, ο Γιάννης ο Μητροβγένης με την ταχύτητα και το πείσμα του, ο Μπάμπης ο Δρόσος που έπαιζε με ψύξη στον αυχένα, αλλά συνέχιζε να έχει το άνετο στυλ που τον χαρακτηρίζει, ο Γιώργος ο Σαρανταυγάς το μυαλό μέσα στην ρακέτα  και ο Στάθης ο Μαστοράκης που αποτελούσε το είδωλο για τα παιδιά του που παρακολουθούσαν από την κερκίδα, έδειξαν ότι η ομάδα έχει αποκτήσει μια συνοχή και έχει πολλές λύσεις τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση.
Ιδιαίτερη μνεία όμως θα κάνουμε στο 1ο καλάθι σε πρωτάθλημα ανδρών που πέτυχε ο 14χρονος Ματέο Χρόνης, κάνοντας έτσι περήφανο τον πατέρα του Γρηγόρη, που παρακολουθούσε από τον πάγκο της ομάδας.  Ο Ματέο μαζί με τους άλλους δύο μικρούς τον Γαληνό Μπούκουρα και τον Σπύρο Γαμβρουλά πήραν πολλά από τα χειροκροτήματα της εξέδρας.
Στον πάγκο της ομάδας ήταν και ο άλλος γιός του Γρηγόρη του Χρόνη, ο Ούγκο, ο οποίος δεν έπαιξε λόγω ενός τραυματισμού στο χέρι που είχε στο φιλικό παιχνίδι με τον Αριστέα, αλλά συνεχώς παρακινούσε και ενθάρρυνε τους παίχτες που έπαιζαν.

Για την ομάδα του Τυρού διακρίθηκε μόνο ο ηρωικός Δ. Τσουκάτος που χρόνια τώρα αποτελεί την ψυχή της ομάδας και αποτελεί το ζωντανό παράδειγμα για τους μικρότερους παίχτες της ομάδας.

Το επόμενο Σάββατο ο ΑΤΡΕΑΣ αντιμετωπίζει την ομάδα του Αστρους για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε όμως ότι αυτός ήταν ο πρώτος μιας σειράς αγώνων για το πρωτάθλημα που φέτος έχει μεγάλη διάρκεια. και γι' αυτό θα πρέπει να συνεχιστεί η δουλειά που γίνεται για την βελτίωση της ομάδας και τη πραγματοποίηση των στόχων μας. 

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΤΥΡΟΥ (Τσουκάτος)  : Πολίτης Μ., Μένης Π., Τσουκάτος Δ., Τουρλέντος Ν., Μένης Ν., Πανάγος Α., Κρητικός Ν., Μάρκος Π., Λυσικάτος Μ., Λαγοδόντης Ν., Μένης Χ., Φλιππακοπουλος.

ΑΤΡΕΑΣ ΜΥΚΗΝΩΝ (Παπαμιχαήλ, Σπηλιόπουλος) : Γαμβρουλάς Σπ., Μητροβγένης Ι., Δρόσος Χ., Χρόνης Μ., Νάκης Ε., Κατσώνας Χ., Παπασωτηρίου Π, Μαστοράκης Ε., Μπούκουρας Γ., Σαρανταυγάς Γ. Χρόνης Ο, Μαυρόγιαννης Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου