Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

5η Αγωνιστική ΑΤΡΕΑΣ - ΕΡΜΗΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ 81-38

Νέα νίκη για την ομάδα του Ατρέα. Αυτή την φορά εντός έδρας εναντίον της ομάδας του Ερμή Κιβερίου για την 5η  αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Το παιχνίδι έγινε στο γήπεδο του Άργους, την "τύποις" έδρα της ομάδας, αφού ακόμα η διαχειριστική επιτροπή του σταδίου δεν έχει δώσει ώρες στον Ατρέα να κάνει έστω και μια προπόνηση την εβδομάδα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα ο Ατρέας κατέβηκε με αυτοπεποίθηση και από την αρχή έδειξε ότι το παιχνίδι θα είναι έργο για ένα ρόλο αφού γρήγορα πήρε διαφορά την οποία συνεχώς μεγάλωνε.
Η ομάδα του Κιβερίου δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού να παρουσιάσει αντίσταση και απλώς παρακολουθούσε το σκορ από μακριά κυρίως με βολές από την γραμμή του φάουλ.

Από τον Ατρέα διακρίθηκαν όλοι οι παίχτες και ακόμα και οι μικροί Ματέο Χρόνης, Γαληνός Μπούκουρας, και Σπύρος Γαμβρουλάς που είχαν, αναλογικά, τον λιγότερο χρόνο συμμετοχής έδειξαν ότι είναι έτοιμοι να συμμετέχουν ισάξια  με τους υπόλοιπους στα παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Αξίζει όμως να ξεχωρίσουμε την απόδοση του Ούγκο Χρόνη που ήταν φοβερός στην επίθεση και παθιασμένος στην άμυνα, του  Μανώλη Νάκη για το πάθος του,του  Παναγιώτη Παπασωτηρίου, την ψυχή της ομάδας, που αν και επιθετικά δεν ήταν σε καλή μέρα, με τα πολλά ρημπάουντ, την καταπληκτική άμυνα και το μοίρασμα του παιχνιδιού, αποτελεί το καλύτερο παράδειγμα για τους υπόλοιπους, και του Σέργιο Μαυρόγιαννη που δεν είχε  αντίπαλο σε άμυνα και επίθεση.

Αλλά και οι υπόλοιποι δεν υστέρησαν ο Μπάμπης ο Δρόσσος και ο Γιάννης ο Μητροβγέννης με καταπληκτική άμυνα και σωστή οργάνωση και καθοδήγηση του παιχνιδιού, ο Χρήστος ο Κατσώνας που με αέρινο στυλ έκανε την αντίπαλη άμυνα να δείχνει ακίνητη, και τέλος ο Στάθης ο Μαστοράκης που με την εμπειρία του βοήθησε μέσα και έξω από την ρακέτα.

Δεν χρησιμοποιήθηκε μόνο ο τραυματίας Γιώργος Σαρανταυγάς ο οποίος υπέστη διάστρεμμα και θα μείνει εκτός για κάποιο διάστημα.

Οι φίλαθλοι στην κερκίδα χειροκρότησαν όλους τους παίκτες και ευχαριστήθηκαν από το θέαμα που παρουσίασε η ομάδα.

Τέλος μια ευχάριστη έκπληξη ήταν η παρουσία στον πάγκο της ομάδας, του παλαίμαχου προπονητή Τάκη Ζαχαρόπουλου, παίκτες του οποίου υπήρξαν οι προπονητές και κάποιοι από τους μεγαλύτερους σε ηλικία παίκτες της ομάδας.




ΑΤΡΕΑΣ (Παπαμιχαήλ, Σπηλιόπουλος) Γαμβρουλας 2 , Μητροβγένης 8, Δρόσος 4, ΧρόνηςΜ, Νάκης 15(1), Κατσώνας 8, Παπασωτηρίου 6, Μαστοράκης 6(2), Μπούκουρας, Σαρανταυγάς, ΧρόνηςΟ 18 (2), Μαυρόγιαννης 14.

ΕΡΜΗΣ (Διδασκάλου) Καρκαλάτος, Μίλης, Φωτόπουλος 2, Διαμαντόπουλος 3, Χασάπης, Τότσικας 8, Σαμαρτζής, Χαμηλός 5(1), Καρκούλης, Μούσχουρας 3, Κρόκος 7, Νταντής 10.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου