Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

ΤΗΝ 3Η ΘΕΣΗ ΚΑΤΕΛΑΒΕ Ο ΑΤΡΕΑΣ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΥ ΔΙΕΞΗΧΘΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΚΙΟ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ Χ.ΚΑΤΣΙΚΗ Γ.ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Με την συμμετοχή το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στο τουρνουά της Ν. Κίου στην μνήμη των Χ. Κατσίκη και Γ. Θεοδοσίου ολοκληρώθηκαν και τα παιχνίδια προετοιμασίας του Ατρέα.

Η ομάδα πραγματοποίησε δηλαδή φέτος εκτός από το παιχνίδι με το Λυγουριό ακόμα 4 παιχνίδια ένα με τον Αργοναύτη Νέας Κίου όπου ηττήθηκε 40-50, ένα με την ομάδα του ΕΣΠΕΡΟΥ Αργους όπου πραγματοποίησε μια εύκολη νίκη απέναντι στην παιδοεφηβική ομάδα του ΕΣΠΕΡΟΥ, και 2 παιχνίδια πραγματοποίησε στην διάρκεια του τουρνουά στην Νέα Κίο, το Σάββατο  εναντίον του ΑΡΙΣΤΕΑ όπου ηττήθηκε 44-40, και την Κυριακή εναντίον της ομάδας του ΚΙΒΕΡΙΟΥ όπου  νίκησε εύκολα  62-37.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια του τουρνουά η ομάδα του ΑΡΓΟΝΑΥΤΗ κέρδισε εύκολα και την ομάδα του ΚΙΒΕΡΙΟΥ και την ομάδα του ΑΡΙΣΤΕΑ και κατέλαβε άξια την πρώτη θέση.

Τα φιλικά παιχνίδια είναι απαραίτητα για την δημιουργία της ομοιογένειας  που χρειάζεται σε μια ομάδα αλλά και είναι ευκαιρία για τους προπονητές να δώσουν χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίχτες και να δοκιμάσουν κάποια νέα συστήματα για την σαιζόν που έρχεται.

Σαν γενική αποτίμηση των φιλικών  η ομάδα τα πήγε καλά και άφησε υποσχέσεις για την πορεία της στο επερχόμενο πρωτάθλημα.

Ακόμα βέβαια είναι πολυ νωρίς και το ταμείο πάντα γίνεται στο τέλος της χρονιάς αλλά φαίνεται ότι η ομάδα έχει ανέβει επίπεδο, βρίσκεται στην σωστή πορεία, και το μπάσκετ που παίζει αρέσει στους φιλάθλους
Οι φίλαθλοι, ακόμα και οι αντίπαλοι παίχτες εκφράζονται με θαυμασμό για την εξέλιξη ορισμένων παιχτών αλλά και όλης της ομάδας.

Από το ερχόμενο Σάββατο 2/10 η ομάδα ξεκινά της αγωνιστικές υποχρεώσεις της, για το πρωτάθλημα αντιμετωπίζοντας την πρώτη αγωνιστική στο Αστρος την ομάδα του Τυρού.

Το πρωτάθλημα φέτος είναι λίγο διαφορετικό από τα πρηγούμενα χρόνια.
Υπάρχουν 2 φάσεις στην πρώτη φάση οι ομάδες χωρίστηκαν σε 3 ομίλους από 6-7 ομάδες.
Οι ομάδες που θα τερματίσουν στις 2 πρώτες θέσεις της βαθμολογίας  από κάθε όμιλο  θα περάσουν στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος όπου θα σχηματίσουν ένα καινούργιο όμιλο των έξι ομάδων που στη συνέχεια θα παίξουν μεταξύ τους για την  ανάδειξη του πρωταθλητή ο οποίος θα ανέβει στην Α1 κατηγορία

Επομένως ο πρώτος στόχος της ομάδας είναι να καταλάβει μία από τις δύο πρώτες θέσεις στον όμιλο πράγμα που θα της επιτρέψει να συμμετέχει στην επόμενη φάση πραγματοποιώντας 10 ακόμα παιχνίδια μέσα στην σαιζόν.

Σε νεώτερη ανάρτηση θα δημοσιευτεί και το πρόγραμμα της Α' φάσης του ομίλου μας για να ενημερωθούν οι φίλοι μας για τις ώρες και ημέρες των αγώνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου