Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

2η Αγωνιστική. ΑΤΡΕΑΣ - ΠΗΓΑΣΟΣ ΑΣΤΡΟΥΣ 62-76

Δεν κατάφερε να πάρει την νίκη ο Ατρέας  στο "ντέρμπι" του ομίλου εναντίον του Πήγασου Άστρους και έχασε με τελικό σκόρ 62-76.

Το παιχνίδι έγινε ουσιαστικά σε ουδέτερη έδρα αφού "ο γηπεδούχος"  Ατρέας πάτησε για πρώτη φορά φέτος το παρκέ του "κλειστού" του Αργους.

Αυτό βέβαια δεν αποτελεί δικαιολογία γιατί η πραγματικότητα είναι ότι η ομάδα έκανε ένα μέτριο παιχνίδι για τις δυνατότητές της, αντίθετα με την ομάδα του Αστρους που στο πρώτο της φετινό παιχνίδι στο πρωτάθλημα παρουσιάστηκε πιό ώριμη και αποφασισμένη και κατάφερε να πάρει την νίκη.

Για τον Ατρέα το κρίσιμο δεκάλεπτο ήταν το πρώτο όπου τα πολλά λάθη στη άμυνα οδήγησαν να δεχτεί πολλά αμαρκάριστα σουτ και να δημιουργηθεί  έτσι μια διαφορά 10 πόντων περίπου υπέρ του Πήγασου.. Στην συνέχεια το παιχνίδι  παίχτηκε στα ίσια αλλά ο Ατρέας παρόλο που προσπάθησε, συνέχισε να κάνει σποραδικά λάθη σε άμυνα και επίθεση καταφέρνοντας μόνο να μειώσει την διαφορά κατά διαστήματα.

Η διαιτησία των Πετρόπουλου-Στρέμπα ήταν καλή αν και φόρτωσε με πολλά φάουλ την ομάδα του Ατρέα.

Γενικά το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο γιατί η ομάδα του Πήγασου έπαιξε καλύτερα και εκμεταλεύτηκε τα πολλά λάθη του Ατρέα σε άμυνα και επίθεση.


ΑΤΡΕΑΣ ΜΥΚΗΝΩΝ : (Παπαμιχαήλ, Σπηλιόπουλος). Γαμβρουλάς Σ, Μητροβγένης Γ 11, Δρόσος Χ, Χρόνης Μ, Νάκης Μ. 6, Κατσώνας Χ, Παπασωτηρίου Π 17(2), Μαστοράκης Σ, Μπούκουρας Γ, Σαρανταυγάς Γ 5, Χρόνης Ο 7, Μαυρόγιαννης Σ 18.

ΠΗΓΑΣΟΣ : (Τσουκάτος, Αρφάνης). Παπούλιας 12, Πανταζής, Δικαίος, Γραμματικάκης 4, Παρασκευουλάκος 7, Αντωνάκης 30(4), Τετώρος 12(1), Κολοβός, Βλαχάκης 7, Κοψαύτης 4, Μπακάλης Ν, Μπακάλης Κ.

1 σχόλιο:

  1. Συγχαρητήρια για την ομάδα σας,για την προσπάθεια που κάνετε και για την αντικειμενικότητα του σχολιασμού του αγώνα από το blog σας.Είμαι από το Άστρος και παρακολούθησα τον αγώνα το Σάββατο στο κλειστό του Άργους.Τα πράγματα είναι ακριβώς όπως τα γράφεται αν και διαφωνώ στο σημείο των φάουλ που όντως ήταν πάρα πολλά αλλά και για τις 2 ομάδες.Οι παίκτες και των 2 ομάδων παρά την κρισιμότητα του αγώνα δεν δυναμίτισαν το κλίμα και όλα ήταν στα πλαίσια του υγιούς αθλητικού ανταγωνισμού.Συγχαρητήρια για την σωστή νοοτροπία που έχετε και καλή συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή