Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Β' ΦΑΣΗ 9η Αγωνιστική- ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ - ΑΤΡΕΑΣ 63-49

Εχασε αλλά πολύ δύσκολα ο Ατρέας μέσα στο Ξυλόκαστρο με τελικό σκορ 63-49.

Λέμε πολύ δύσκολα γιατί το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο μέχρι τα τελευταία λεπτά και μάλιστα στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα ο Ατρέας ήταν μπροστά στο σκορ.
Από τα μέσα του τρίτου δεκαλέπτου όμως ο παράγοντας κούραση οδήγησε τους παίκτες σε κάποια λάθη που ανέτρεψε την κατάσταση και η ομάδα βρέθηκε να είναι πίσω στο σκορ αλλά  μέχρι και τα τελευταία λεπτά η διαφορά ήταν 2-3 καλάθια, που όμως δεν καταφέραμε ποτέ να ανατρέψουμε.

Γενικά το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο καθώς ειδικά στο τέλος του παιχνιδιού η ομάδα του Ξυλοκάστρου έπαιξε πιο ψύχραιμα και κατάφερε να πάρει την νίκη.

Το παιχνίδι προσέφερε ωραίο θέαμα στους φιλάθλους που βρέθηκαν στο κλειστό γήπεδο του Ξυλοκάστρου και μάλιστα στο τέλος του αγώνα κάποιοι απ' την κερκίδα συζητούσαν για το πόσο ψηλό ήταν  φέτος το επίπεδο του πρωταθλήματος, και πως είναι δυνατόν μια τέτοια ομάδα (ο Ατρέας) να μην είναι πιό ψηλά στην βαθμολογία τους πρωταθλήματος.

ΑΟ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ (Γκόλιας) : Ρήγας, Μάρκελλος 3, Ζαρρής, , Ανδρικόπουλος 14, ΠετούσηςΓ 3(1), Φατούρος 8, Σκούρας 5, Γκόλιας 9, ΠετούσηςΒ 2, Γιασεράνης 5(1), Πάγκαλος 14.

ΑΤΡΕΑΣ (Παπαμιχαήλ, Σπηλιόπουλος) : Μητροβγένης 7(1), Δρόσος 9(1), ΧρόνηςΜ, Νάκης 1, Κατσώνας, Παπασωτηρίου 23, Μαστοράκης 1, Μπούκουρας, Σαρανταυγάς 2, Μαυρόγιαννης 6.


2 σχόλια:

  1. paidia telos t blog? de to ananewnete?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπέρα Αν το δει κάποιος αυτο το μηνυμα απο τα παιδια που παιζουν μπάσκετ ας επικοινωνήσει
    ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ Α ΕΣΚΑΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή