Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

Β' ΦΑΣΗ 1η Αγωνιστική ΑΤΡΕΑΣ -ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ

Το Σάββατο 22/1/2010 στις 15:00 στο κλειστό της Νέας Κίου θα πραγματοποιηθεί ο 1ος αγώνας για την δεύτερη φάση του πρωταθλήματος μεταξύ του Ατρέα και της ομάδας του Απόλλωνα Αρχαίας Κορίνθου.

Αναλυτικά η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει με την σειρά

1ος Γύρος
22/1/2011 - 15:00 - Κλειστό Ν. Κίου,  ΑΤΡΕΑΣ - ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ
29/1/2011 - 19:00 - Κλειστό Ερμιόνης ΕΡΜΙΟΝΗ - ΑΤΡΕΑΣ
05/2/2011 - 16:00 - Κλειστό Αστρους  ΠΗΓΑΣΟΣ ΑΣΤΡΟΥΣ - ΑΤΡΕΑΣ
12/2/2011 - 17:30 - Κλειστό Ν. Κίου   ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ - ΑΤΡΕΑΣ
19/2/2011 - 16:00 - Κλειστό Ερμιόνης ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ ΣΠΕΤΣΩΝ - ΑΤΡΕΑΣ


Το πλήρες πρόγραμμα των αγώνων θα αναρτηθεί σε νεώτερο πόστ.

18 σχόλια:

  1. ama enimeronomastan apo auto to blog 8a kserame pios anevenei ton dekapentaugousto...MARIA xronia polla

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. tha perasei kanenas minas .. k tha grafei to blog .. thimaste tote pou paizame me tin arx. korintho? e apo mlk xasame .. TELOS!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. η ομάδα εχει 6 παικτες.Αν βάλεις την ελλειψη προπονησης,τις τεχνικες αδυναμίες του καθενός,τα αβίαστα λάθη,τις χαμενες βολες,λειαπ και ριμπάουντ,το μη διαβασμα του παιχνιδιου κλπ κλπ.Ετσι ενα παιχνίδι διαφορας 10-15 ποντων το παςμόνος στην παραταση και το χανεις κιόλας.Αν η ομάδα εχει χαρακτηρα,παει νικάει στην Ερμιονη και σβηνει αυτη την ήττα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. το πας μονος σου στην παραταση!!!!!!!!
    η αντιπαλη ομαδα δεν ηταν στο γηπεδο φιλε!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. η αντιπαλη ομαδα ειχε ενα τεσσαρι που ποσταριζε αλλα οταν τον επαιζαν απο μπροστα δεν εκανε τιποτα και ενα συμπαθητικο 1-2 με σουτ 3 πόντων.Όμως δεν εχανε βολές επαιρνε τα ριμπάουντ που επρεπε και με αριστα το 10 επαιζε συνεχώς στο 6 και δεν ειχε διακυμανσεις οπως ο Ατρεας (μια στο 1 και μια στο 8)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ομάδα θέλει παίχτες .. δε γίνετε!! φαίνεται καθαρά ότι ξεκινάει μια χαρά μετά όμως όταν οι σφυγμοί είναι τέζα η ομάδα δε τραβάει τόσο, αυτό φαίνεται και από τις τελικές προσπάθειες μετά. Ας έχασε η ομάδα και 10 βολές δε νομίζω ότι κύριος παράγοντας είναι αυτός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. τα παιδια δεν εχουν και μπασκετικές παραστασεις για να κανουν οικονομια δυναμεων οταν πρεπει,να τρεξουν οταν πρεπει κλπ πολλες φορες κανουν το εξειδικευμενο χωρις να υπάρχει λογος (σα να παιζουν για την ατομικη στατιστικη)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. niki sthn ermionh??? pio eukolo na piasoune to tzoker...poli diskolo!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. η Ερμιονη είναι τρεις παιχτες στην πραγματικοτητα.Αν υπάρχει 50-50 διαιτησία εχεις ελπιδες.Παντως οι διαιτητες δε σε υπολογιζουν.Με την Κορινθο δε σου εδωσαν ουτε τα "κουκουτσια"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. poli kali kai simpathitiki omada o atreas episis poli kala piadia exontas dei sxedon oles tis omades o atreas einai gia 4h 8esi kai kato

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΧΑΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ-ΠΗΓΑΣΟΑ Α.Ο ΘΥΡΕΑΣ 53-51

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. το πιο ενημερωμενο Blog εχετε... ευτυχως γραφουν οι αλλες ομαδες κ μαθαινουμε νεα για την κατηγορια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. εχω αρχισει να ανησυχω για την υγεια του blogger μηπως τον φαγανε και αυτον σαν τον Γκιολα του τρωκτικου ??? να βαρεσω amber alert ??? να παρω τηλεφωνο την Νικολουλη ??? να παω σε μαγγισες σε χαρτοριχτρες ??? εχω απελπιστει πραγματικα ενα πεπλο μυστηριου καλυπτει την εξαφανιση του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ζει,ζει απλα δεν γραφει...τον αποθαρρυνες με αυτα που λες φιλε!!! :Ρ μηπως ειδες και ΠΩΣ εχασε ο πηγασος απο τον Απόλλωνα Αρχαιας Κορίνθου? περιμενω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή