Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

13 Αγωνιστική - ΑΤΡΕΑΣ - ΔΙΟΜΗΔΗΣ 67-47

Εύκολο έργο είχε η ομάδα του Ατρέα το προηγούμενο Σάββατο αφού δεν συνάντησε όπως αναμενόταν κανένα πρόβλημα απέναντι στη χαμηλής δυναμικότητας ομάδα του Διομήδη και κέρδισε με τελικό σκόρ 67-47.

Η ομάδα του Ατρέα παρουσιάστηκε στο παιχνίδι με αρκετούς παίχτες να προέρχονται από ίωση  και τους μικρούς να χρησιμοποιούνται για αρκετή ώρα, αλλά παρ' όλα αυτά κατάφερε να παρουσιάσει ωραίο θέαμα και να ευχαριστήσει τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο του Αργους.

Από τον Ατρέα  όλοι οι παίχτες διακρίθηκαν και έδειξαν ότι είναι έτοιμοι για τους επερχόμενους αγώνες της δεύτερης φάσης αξίζει όμως να σημειώσουμε την εξαιρετική εμφάνιση των Ούγκο Χρόνη, Σέργιου Μαυρόγιαννη και Παναγιώτη Παπασωτηρίου, ενώ πολύ κοντά ήταν ο Μπάμπης ο Δρόσος με τον Γιώργο τον Σαρανταυγά.
Για την ομάδα του Διομήδη πάλεψαν μόνοι τους οι Χατζίκος και Σπηλιόπουλος.

ΑΤΡΕΑΣ (Παπαμιχαήλ, Σπηλιόπουλος) ΓαμβρουλάςΣ, ΜητροβγένηςΙ, ΔρόσοςΧ 8, ΧρόνηςΜ. ΝάκηςΜ 1, ΚατσώναςΧ, ΠαπασωτηρίουΠ 14(1), ΜαστοράκηςΣ 1, ΜπούκουραςΓ, ΣαρανταυγάςΓ 5, ΧρόνηςΟ 21(2), ΜαυρόγιαννηςΣ 15.

ΔΙΟΜΗΔΗΣ (Κώρος) Γιακουμάκης, Σπηλιόπουλος 11(2), Καρακασόγλου, Μπούφας11, Κοκόλης, Χατζίκος 15, Συρεγγέλας 6, Χατζίκος 4, Τουτούνης, Λάμπας, Χατζηκυριακίδης, Χρυσός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου