Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010

ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΚΟΡΩΝΙΔΑ ΛΥΓΟΥΡΙΟΥ - ΑΤΡΕΑΣ 47-76

Το Σάββατο στις 18:30 στο κλειστό γυμναστήριο του Λυγουριού πραγματοποιήθηκε το πρώτο φιλικό παιχνίδι της ομάδας με την ομάδα της Κορωνίδας.

Η Κορωνίδα βρίσκεται στην ίδια κατηγορία με  τον Ατρέα, αλλά στον άλλο όμιλο.

Το παιχνίδι, σαν παιχνίδι προετοιμασίας, έδωσε την ευκαιρία στους προπονητές να βγάλουν συμπεράσματα για το επίπεδο της ομάδας και κυρίως για την ενσωμάτωση των καινούργιων παικτών στη φιλοσοφία της ομάδας.

Το γήπεδο είχε ήδη διαγραμμιστεί σύμφωνα με τους καινούργιους κανονισμούς και έτσι οι παίχτες του Ατρέα στο ζέσταμα δοκίμαζαν συνεχώς το νέο τρίποντο αλλά και φάσεις κάτω από το καλάθι στην "καινούργια" ρακέτα, και έκαναν σχόλια για το τί θα γινόταν αν είχαν αυτοί τέτοιο παλάτι για να προπονούνται.

Η ομάδα του Ατρέα μπήκε στο παιχνίδι με σαφή πρωταγωνιστικό ρόλο και με ψυχραιμία από πολύ νωρίς δημιούργησε μια διαφορά 10-12 πόντων στο πρώτο πεντάλεπτο.

Με συμπαγή και ομαδική άμυνα έκρυψε το καλάθι από τους αντιπάλους και έβγαλε εύκολες και ωραίες φάσεις στην επίθεση.

Ολοι οι παίχτες πήραν αρκετό χρόνο συμμετοχής και ικανοποίησαν με την απόδοσή τους. Ακόμα και η χρησιμοποίηση των "μικρών" Γαληνού Μπούκουρα, Ματέο Χρόνη, και Σπύρου Γαμβρουλά δεν άλλαξε την εικόνα του παιχνιδιού αφού όλοι τους έδειξαν ότι έχουν κατανοήσει την φιλοσοφία και τον τρόπο παιχνιδιού της ανδρικής ομάδας.

Ο Παναγιώτης Παπασωτηρίου έδειξε ότι δεν  έχει χάσει τίποτα από την φρεσκάδα και την ποιότητα που τον χαρακτήριζε κυνηγώντας συνεχώς τον αντίπαλό  του στην άμυνα και κάνοντας φοβερές ενέργειες στην επίθεση,
Ο Σέργιος Μαυρόγιαννης εντυπωσίασε με τα καρφώματα,αλλά και το δέος που προκαλεί στους αντιπάλους στην άμυνα
Ο Μπάμπης ο Δρόσσος, ο Γιώργος Σαρανταυγάς και ο Ούγκο  Χρόνης έδειξαν ότι έχουν πλέον αποκτήσει την εμπειρία να χειρίζονται τους αντιπάλους και να δημιουργούν προσωπικές φάσεις και στην άμυνα και στην επίθεση.

Ο Μανώλης ο Νάκης ο καλύτερος του γηπέδου με τα κλεψίματά του στην άμυνα και τους αιφνιδιασμούς απέδειξε άλλη μια φορά ότι το πάθος και η προσπάθεια στην άμυνα σε κάνει να διακρίνεσαι και στην επίθεση.

Τέλος ακόμα και ο Στάθης ο Μαστοράκης που έπαιξε λίγο και έβαλε το τελευταίο καλάθι, αλλά και οι υπόλοιποι παίχτες έδειξαν διάθεση και χάρηκαν το παιχνίδι.

Το τελικό σκορ ήταν 47-76 υπέρ του Ατρέα.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού η ομάδα του Ατρέα ευχαρίστησε τους υπευθύνους της ομάδας της Κορωνίδας για την άψογη φιλοξενία, και συμφώνησαν να επαναλάβουν το φιλικό αυτή τη φορά στο γήπεδο του Ατρέα.

3 σχόλια: